Beste roeiliefhebbers,


We hebben zojuist het besluit genomen om de TWW niet te laten varen komende zondag.

De reden zal voor niemand een verrassing zijn met de voorspelde wind (of liever storm!).

Naast de uitdagende situatie die het op het water zou opleveren, hebben we ook het transport van boten naar en vooral terug naar huis mee laten wegen.

Dank allen die vol enthousiasme hebben meegewerkt aan de voorbereidingen. Dank ook zeker aan de ca 400 roeiers die zich hadden aangemeld, maar helaas gaat het roeifeestje zondag niet door.

We hopen u wel weer te mogen begroeten komend jaar op 14 februari (ja, Valentijnsdag) voor de eerstvolgende Twentsche WinterWedstrijden!

namens de TWW-cie

Ronald van 't Oever
Wedstrijdleider TWW2020
TRV Tubantia

Hallo roeivrienden en -vriendinnen!

De inschrijving voor de TWW 2020 is al weer een paar weken open, al heeft nog niet iedereen dat gezien. We zijn de voorbereidingen ook al begonnen en binnenkort zullen jullie de nieuwe wervingsposter zullen vinden, verspreid door het land.

Het belooft weer ouderwets koud te zijn tijdens de race, maar goed, als eerste open water race van het jaar verwachten we ook niet dat we in zomertenue zullen aantreden. Het verleden leert ons overigens dat er enkelen kunnen zijn die wél zo aan treden, maar dat laten we aan de zeer warmbloedigen onder ons over.

Rest mij jullie dan vast een goed trainingsplan toe te wensen om straks in februari goed voorbereid aan te treden voor de 14e Twentsche WinterWedstrijden!

Tot dan, namens de TWW commissie,

Ronald van 't Oever
Wedstrijdleider

Actuele meldingen

 

Coronamaatregelen
Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn is een protocol opgesteld dat gevolgd moet worden.

Tevens is het noodzakelijk om bij het reserveren van een boot alle roeiers op te geven zodat bekend is wie wanneer geroeid heeft. Dit in verband met eventueel contactonderzoek.

 corona

Webcam clubhuis/vlot

Sponsors van de TWW

hofte

 

 

powerhouse

 

benu

Webcam botenloods/vlot

Agenda

Geen evenementen

Temperatuur

Botenloods

Weersverwachting

Buienradar