Beste roeisters en roeiers, ver weg of dichtbij,


Helaas moeten we terugkijken op een wat droevig 2020 met een afgelaste Twentse WinterWedstrijd in februari door storm Ciara. Ondertussen ervaren we ook stevige tegenwind, kijkend naar de komende TWW, al is deze storm van een andere orde. Deze heeft ook een naam en veel bekender dan de vorige: ze heet 'Corona' en heeft ons land al bijna8 maanden in haar greep.

Voor ons betekent dit dat we ook deze storm niet aan kunnen en de komende TWW, op 14 februari 2021 moeten afzeggen. Voor ons is het een Roeiontmoeting met wedstrijdkarakter, die in ons geval op een te klein podium gevierd zou moeten worden. Er is geen plaats om -binnen- bij te komen van de condities die we buiten kunnen verwachten. Het is onduidelijk wat en hoe we een ieder, binnen het 1,5-meter-protocol, een leuke wedstrijd kunnen bieden en elkaar te ontmoeten. Daartoe is onze lokatie helaas niet geschikt.

Graag hopen we dat later in het jaar nog vele wedstrijden wel zullen worden georganiseerd. Wij kijken vast vooruit naar 2022...al hopen we velen van u ook in 2021 te zullen ontmoeten, waar dan ook in het land.

En vast voor de agenda: 13 februari 2022, de volgende TWW!!


met groet namens de TWW cie

Ronald van 't Oever

Actuele meldingen

Coronamaatregelen
Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn is een protocol opgesteld dat gevolgd moet worden.

Tevens is het noodzakelijk om bij het reserveren van een boot alle roeiers op te geven zodat bekend is wie wanneer geroeid heeft. Dit in verband met eventueel contactonderzoek.

 corona

Webcam clubhuis/vlot

Sponsors van de TWW

hofte

 

 

powerhouse

 

benu

Webcam botenloods/vlot

Agenda

Geen evenementen

Temperatuur

Botenloods

Weersverwachting

Buienradar